Formatie Nunta Bucuresti

- Trupa Magic se adreseaza unui public variat avand un repertoriu foarte diversificat de muzica populara si usoara pentru nunta, botez, petreceri private si alte evenimente speciale din viata Dumneavoastra. Formatie Nunta Bucuresti Formatie Botez Pitesti Trupa Evenimente Ploiesti Formatii Nunti Ramnicu Valcea Super Muzica la nunta Buzau Muzica Populara Slatina Melodii Usoara Alexandria Show Constanta Giurgiu Braila Galati Focsani Corporate Brasov Formatie eveniment Sinaia Targu Jiu Sibiu Formatie Nunta Targoviste
Trupa Magic va recomanda cu caldura si serviciile partenerilor sai: Fotograf Nunta Targoviste, Formatie Nunta Targoviste, Dj Nunta Targoviste, Cada FreeStanding, Locatie Nunta langa Bucuresti.

DESPRE NOI

Trupa Magic - Formatie Nunta


TRUPA MAGIC!


Trupa Magic, o echipa cu studii muzicale si cu experienta in domeniul evenimentelor, dispune de infrastructura profesionala: sistem de sunet XA, lumini, efecte speciale si suport tehnic adecvat, ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfacerea tuturor preferintelor de formatie de nunta avand un repertoriu diversificat cu muzica populara traditionala din toate zonele tarii, muzica lautareasca si de petrecerefolclor, machedoneasca,  muzica usoara romaneasca si internationala acoperind toate stilurile muzicale precum: dance, latino, pop-rock, blues, raggae, vals, tangoComponenta trupei este urmatoarea:Marius Chivu – Solist Folclor
Scoala populara de arte Octav Enigarescu – Canto popular
Cant de cand ma stiu, folclor autentic, muzica de petrecere, lautareasca, romante, vals si tango, iar prin experienta dobandita si prin munca depusa in tot acest timp am reusit sa ajung pe podium la mai multe festivaluri de muzica populara si lautareasca.
Va voi incanta cu melodii din toate zonele tarii!

Aleena - Solista (din 2024)
Absolventă a liceului de muzică “Bălasa Doamna” Târgoviște și a Facultății de muzică în cadrul Universității Valahia.
Pasiunea pentru muzică și debutul carierei mele au avut loc încă de la 14 ani . Satisfacția cea mai mare este sa distrez oamenii la cele mai importante evenimente din viața lor.
În prezent, colaborez cu diferiți artiști cunoscuți alături de care am lansat piese ce s-au bucurat de succes pe YouTube.
Îmi doresc ca în continuare să bucur oamenii cu muzica pe care o cânt și să ne vedem la cât mai multe evenimente 😍

Codrut Dumitru: Instrumentist (clape)
Am absolvit Universitatea de Arte "George Enescu" din Iași si cant de la vârsta de 11 ani.

Romica Ilie: Instrumentist (Acordeon)
Universitatea de Arte "George Enescu"
Am cantat cu nume mari de-a lungul timpului atat in tara cat si in strainatate si mi-am dedicat majoritatea timpului instrumentului care ma facut si ma face un om implinit.

Marius Vizitiu : DJ
Am terminat Facultatea de Psihologie si nu am uitat niciodata de pasiunea pe care o am de mic copil si anume muzica.
D.J. licentiat si autorizat UPFR ORDA

Nicusor Dobrescu: Saxofon
Sunt absolvent al Liceului de Muzica "Balasa Doamna".
Am finalizat studiile la "Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti".
Sunt profesor la Liceul de Arte “Bălașa Doamna”!
Studiez saxofonul de la 16 ani, avand o perioada de activitate considerabila. In tot acest timp am colaborat cu artisti ai muzicii Dambovitene, avand placerea de a participa la concerte alaturi de vedete consacrate in domeniu, atat in tara, cat si peste hotare.
Sunt o persoana sociabila, joviala, sensibila, plina de viata, muzicala.
Datorita experientei cumulate, pot aborda cu usurinta diferite stiluri muzicale.
Astept cu nerabdare sa ne intalnim si sa ne distram impreuna!.


Se canta LIVE si calitatea serviciilor pe care le oferim, fie ca este vorba de: muzica populara formatie nunta Bucuresti, formatie de cover Constanta, formatii botez Buftea, taraf pentru nunta Craiova, d.j. Ramnicu Valcea, formatie revelion Sinaia, corporate Brasov este ireprosabila. Investim mult timp si resurse pentru ca fiecare aspect al muncii noastre sa fie la cele mai inalte standarde pentru a sustine evenimente in urmatoarele orase: Pitesti, Bucuresti, Targoviste, Ploiesti, Sinaia, Snagov, Craiova, Slatina, Constanta, Giurgiu, Buzau, Dragasani, Mioveni, Ramnicu Valcea, Campulung Arges, Brasov, Sibiu, Campina, Buftea, Alexandria, Braila, Galati, Focsani, Slobozia, Calarasi, Targu Jiu, Sfantu Gheorghe, Gaesti, Titu, Moreni, Pucioasa, Predeal

Formatie pentru nunta in Bucuresti, in Arges, Brasov, Valcea, Sibiu, dar si in restul tarii, formatii nunti Targoviste, Ploiesti, Pitesti, Slatina, Dambovita, Ilfov, Valcea, Buzau, Buzau forum formatii nunti Constanta preturi formatii Craiova formatie nunta buna 2024 / 2025